TiCa groothandel is opgericht 19 augustus 2014 en levert inmiddels goederen aan zo'n 250 winkels, tankstations, sportverenigingen en dergelijke in Den Haag en omgeving.

Elke maand kiezen er weer nieuwe klanten voor TiCa groothandel. Bijvoorbeeld omdat de service hun aanspreekt of omdat het een stuk goedkoper is om de goederen door ons te laten bezorgen dan ze zelf te halen.

Service staat bij ons hoog in t vaandel. Wij zullen er alles aan doen om u in alle tevredenheid achter te laten met de bestelde goederen. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over welke producten het meest geschikt zijn om te verkopen in uw winkel of kantine. En kunnen wij u helpen met de vraag over hoe presenteer of hoe deel ik het chips of chocolade assortiment in. Dit in combinatie met onze zeer scherpe maakt TiCa groothandel tot een succesformule.

Momenteel hebben wij nog geen bezoek- of afhaaladres. Wij werken alleen met een opslagplaats zodat we onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden.


Door de rijke ervaring die wij hebben kunnen wij u goed adviseren in het te voeren assortiment voor uw kantine, supermarkt, avondwinkel of bakkerij.

U kunt telefonisch of via de mail uw bestelling doen. Als u dat voor 10 uur doet heeft u de bestelling binnen 24 uur in huis. Na 10 uur wordt het binnen 48 uur bij u bezorgt. Dit geldt wel bij een bestelling vanaf 70 euro.

Ook kunt u bij ons in overleg een herhalend bezoek plannen. Zoals een wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks bezoek, dit is wel afhankelijk van uw afname.